Logo

Laatste nieuws!

Laatste nieuwsberichten

    Sorry, no posts matched your criteria.

Title Image

Over ons

Charming Dancing Days
& Nights is een gevolg van onze ``Passie voor Dans``.

Charming Dancing Days is een actieve dansschool met een breed aanbod. Niet alleen in danslessen, maar ook hebben we diverse andere afdelingen waar dans tot zijn uiterste in terug- komt. Eén daarvan is de afdeling “Charming Dancing Days @ Your School”. Deze afdeling heeft als doel om de leerlingen in het aller vroegste stadium met dansen in aanraking brengen. Dit doen wij op bijvoorbeeld kinderdagverblijven en scholen. Wij bieden de scholen ondersteuning bij diverse (jaarlijkse)projecten en geven we workshops. Een andere afdeling is “Charming Dancing Days on Tour”. Met deze afdeling willen wij onze leerlingen de mogelijkheid geven om de diverse facetten uit de professionele danswereld te ervaren door naar bijvoorbeeld (dans)voorstellingen toe te gaan, of misschien een kijkje achter de schermen te nemen bij de dansers. Hierdoor krijgen de kinderen inzicht in de danswereld en zullen zij deze leuke uitjes als mooie en vooral leerzame ervaringen kunnen herinneren. Een belangrijke activiteit is het Charming Dancing Days Danskamp. Het danskamp verbindt de leerlingen en zorgt voor ontspannen dansdagen, op een externe locatie. De leerlingen krijgen spelenderwijs nieuwe dansstijlen en danservaringen aangeleerd, met als boventoon natuurlijk een programma boordevol plezier. Natuurlijk gaan we ook aankomend jaar weer op kamp! Er heerst binnen het ervaren Charming Dancing Days Team een grote passie om onze leerlingen een goede en gedegen danstechniek bij te brengen, maar vooral met veel plezier!

 

Welkom bij Charming Dancing Days!

De start van
de Charming Dancing Days Dance Academy is een gevolg van hetgeen waar Charming Dancing Days al jaren voor staat, namelijk het begeleiden en opleiden van haar leerlingen.

Met onze Dance Academy gaan we nu zelfs
nog een stap verder. Door de toevoeging van
de Dance Academy zullen we leerlingen voorbereiden voor een vervolg opleiding in de danswereld. Charming Dancing Days Dance Academy staat in contact met diverse vervolgopleidingen om zo de door- stroming zo soepel als mogelijk te kunnen laten verlopen. Onze afdelingen waar de leerlingen vanaf groep 7 van de basisschool tot en met het laatste jaar van de middelbare school uit kunnen kiezen zijn; Technical Dance (Classical Ballet / Modern Dance), Urban Dance en Performing Arts

"I do not try to dance better than anyone else. I only try to dance better than myself."

Mikhail Baryshnikov

"Nobody cares if you can’t dance well. Just get up and dance. Great dancers are not great because of their technique, they are great because of their Passion"

Martha Graham

"Thinking is the biggest mistake a dancer could make. You have to feel."

Michael Jackson

Dancing Nights bewijst dat
leeftijd geen excuus is!

You don't stop dancing because you grow old, you grow old because you stop dancing.......!