Logo

Laatste nieuws!

Laatste nieuwsberichten

    Sorry, no posts matched your criteria.

Title Image

Onze Docenten

Maak kennis met het Charming Dancing Days team!
Artistiek leider / Docent Peuter, Kleuter, Stretch & Strenght

Mireille

Mijn naam is Mireille Feddema. Van jongs af aan heb ik les gehad bij de vooropleiding van de “Nel Roos Academie” tegenwoordig beter bekend onder de naam “Nationale Ballet Academie”. In Hoorn, waar ik aan aantal jaren woonachtig ben geweest, heb ik mijn dans carrière afgerond in de productiegroep van Evelien Koster. De liefde voor dans is nooit uit mijn leven weggeweest, nadat ik zelf jaren als (dans)model heb gewerkt, ben ik gestart met mijn evenementen productiebureau waarbij ik o.a. dansers en danseressen inzette om diverse producten te presenteren. In 2001 kwam ik naar Oostzaan, hier begon ik in het najaar van 2004 met het verwezenlijken van mijn droom: ik opende mijn eigen dansschool “Dancing Days”! Ondertussen, trotse moeder van 4 kinderen, kan ik zeggen dat Charming Dancing Days uw kind kan geven waar het mij allemaal om te doen is: “de Passie voor Dans doorgeven, zoals het mij ook is gegeven”. Lieve groet, Mireille Feddema

Voorzitter, Vormgever

Ivar

Mijn naam is Ivar Groenendijk en ben voorzitter van Charming Dancing Days Dance Academy. Mijn voornamelijke inbreng is de dansschool een goede en betrouwbare uitstraling te geven, waarbij vertrouwen voorop staat. De leerlingen moeten zich bij ons thuis en gehoord voelen. Daarnaast ben ik creatieve meedenker in onze concepten en identiteit. Verbreding van onze passie is het uitgangspunt.

HipHop, Funky Mama’s, Groovie Daddy’s, Swingbeat, Academy Coach Urban Dance

Vince

Op 7-jarige leeftijd won ik met mijn neef Gilbert Themen de Nationale Talentenshow in Congrescentrum de RAI. Hier is mijn liefde voor de bühne ontstaan.
Eind jaren ’70 en begin jaren ‘80 kwam een nieuwe danssen- satie uit de States overwaaien, toen nog Electric Boogie en Breakin genaamd. Ik stond toen al tussen de grote jongens te oefenen en performen op de pleinen van Amsterdam. Naast Graffiti en Rappen was dans toch echt mijn grote Hip Hop liefde. Eind jaren ‘80 ging het heel snel en stond ik op het podium en in vele videoclips van o.a. King Bee en Tony Scot waarmee hij eerst tour de door Nederland, Europa en later de hele wereld. Hip Hop/Streetdance was een begrip en als pionier van deze dansstyle werd ik voor bijna alles gevraagd van modeshows, commercials tot foto/videoshoots en daarna om te produceren, organiseren en te choreograferen.
In 1997 besloot ik een entertainment bureau op te starten. Een jaar later kwam daar mijn dansschool, de eerste HipHop school van Amsterdam en omstreken bij, in Amsterdam Noord.
Mijn moto is “iedereen kan dansen, als je maar je ego en/of je schaamte aan de kant durft te zetten. Sta in je eigen KRACHT en ga terug naar IK door middel van DANS”

Docent Klassiek / Spitz&Stretch, Modern-Jazz en Academy Coach Technical Dance

Nicky

Hallo, ik ben Nicky Pannekoek.
Als klein meisje wilde ik altijd al danseres worden! Op 6-jarige leeftijd mocht ik dan eindelijk op klassiek ballet. Toen ik 10 jaar was werd mijn droom werkelijkheid, toen begon ik aan de Nationale Balletacademie op de Theaterschool in Amsterdam aan mijn opleiding. Na 5 jaar besloot ik dat mijn hart niet meer bij klassiek ballet alleen lag, ik wilde meer verschillende stijlen leren dansen en ging naar de vooropleiding Jazz/Modern (VOT). Hierop volgend werd ik aangenomen aan de HBO Jazz-theater en ShowMusical dans, tevens op de Theaterschool in Amsterdam. Met succes ben ik in 2003 afgestudeerd als Bachelor of Dance.

Docent Breakdance

JohnnyBoy

Docent DanceHall

Charsy

Docent HipHop Movement en HipHop Commercieel

Mees

Wie is Mees? Mees is een jonge danser uit een stadje genaamd ``Edam``, opgegroeid met veel liefde voor muziek.
Hij is begonnen met dansen op zijn 10e jaar bij funk-o-matic in Amsterdam-Noord en is er nooit minder van gaan houden als dat hij vanaf het begin al deed. Op zijn 14e is Mees begonnen bij 'Lucia Marthas Institute for Performing Arts' waar hij 3 jaar lang de vooropleiding heeft gevolgd. Na die 3 jaar besloot hij het klassieke leven achter zich te laten en is zich gaan specialiseren in HipHop door naar ``Creative college`` te gaan en daar een Urban dans opleiding te volgen. In de afgelopen 10 jaar van Mees zijn leven heeft hij vele mooie opdrachten mogen uitvoeren, hij heeft meerdere workshops gegeven, zowel in Nederland als in het buitenland, bijvoorbeeld: Zwitserland, China, Hong Kong, Malta etc.
Ook is hij achtergrond danser geweest bij het tv progamma ``DanceDanceDance' en 'Junior Songfestival', heeft bij verschillende artiesten gedanst en heeft een show gedraaid voor het merk 'Nike' in Spanje. Hiernaast heeft hij nog meer mooie opdrachten mogen verwerven en danst de wereld rond!
Mees wil zijn Liefde en Passie voor dans graag doorgeven, kom dit ervaren tijdens één van zijn HipHop lessen.

Docent HipHop, High Heels, Afro

Jeanine

Hoi, mijn naam is Jeanine Sousa Andrade, a.k.a. ``Jenny``. Mijn liefde voor dans begon al toen ik een klein meisje was. Ik stond hevig mee te dansen met de leukste clips van mijn favoriete artiesten. Toen ik 10 werd heb ik mijn eerste Street Dance dansles gevolgd bij ``Dans Studio Dance 4 All`` te Zaandam. Naar mate van tijd voelde ik dat ik meer wilde, een andere uitdaging. Maanden later kreeg ik tijdens het shoppen een flyer in mijn hand gedrukt voor ``Dans Studio Solution Dance Centre``. Ik ben hier een proefles gaan volgen en zo heb ik mijn grote liefde ``Hip Hop`` ontmoet. Ik begon ook andere danstylen interessant te vinden waaronder modern, afro dance, dancehall en female style. Waardoor ik de beslissing heb genomen om auditie te gaan doen voor de vooropleiding van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, de 5 o'clock opleiding.

Docent HipHop

Ryan

Docent Modern, Tapdance en Streetdance

Janira

Ik was een jaartje of 3 toen ik begon met peuterdansles bij Lucia Marthas.
Ruim 19 jaar later studeer ik af als uitvoerend danseres.
In al die jaren op de academie heb ik uiteraard veel geleerd en heb ik ook veel stages mogen lopen bij verschillende tv-programma’s, maar ook theatershows met bijvoorbeeld André van Duin. Het meest bijzondere wat ik ooit gedaan heb is tijdens het muziekspektakel Symphonica in Rosso dansen achter Lionel Richie en het jaar daarop met Diana Ross. Na school heb ik voornamelijk gefreelanced als uitvoerend danseres. Ik heb in een kleine productie gestaan genaamd “Mout en de Zware Jongens” en ik heb het geluk gehad om 2 keer een voorstelling te mogen produceren samen met 2 vriendinnen. Ik geef nu ruim 6 jaar dansles, waarvan 5 bij Dancing Days (nu Charming Dancing Days). Dit doe ik nog steeds met veel liefde en overgave. Mijn disciplines zijn Urbandance, Tapdance en Modern / jazz. Het blijft mooi om te zien hoe de leerlingen zich ontwikkelen en op hun eigen manier hun passie beoefenen. Dat geeft je als dansdocent een trots en voldaan gevoel.

Docent Musical Theaterles, TapDance, Zang en Academy Coach Performing Arts

Quendell

Hai mijn naam is Quendell Amstelveen, Ik heb mijn dansopleiding gevolgd aan de Mavo/Havo voor Dans en Muziek en aan de Dansacademie Codarts beiden in Rotterdam en heb in vele productie in Nederland en daarbuiten mogen deelnemen.
Ik ben professioneel docent, danser, choreograaf, mentor, coach en entertainer. Werkzaam op zowel professionele dansopleidingen, dansvooropleidingen, toonaangevende dansscholen, het amateurwerkveld in de meest gangbare dansstijlen, shows, events en mag heel wat leerlingen vaak genoeg weer in evenementen, shows, televisie of in andere professies terug zien.
Van Klassiek ballet, Moderne dans, Jazz, Tappdance en Urban, ik heb het gelukkig allemaal mogen smaken en deel al mijn kennis graag met de liefde en enthousiasme die ik heb voor dit vak heb.
Mijn missie is om jong en oud te brengen naar belevenissen die ze van te voren niet voor ogen hadden gehouden zodat ze zeggen: `` Wou dat was gaaf! En toeschouwers:`` Zo, dat jij dat kan!``
Binnenkort mag ik met de meest gemotiveerde en enthousiaste Kids die theater, zingen en/of dansen hun passie hebben gaan werken aan het meest complete showcase die er bestaat namelijk: “ Musicaltheater! Moeilijk,…wel nee het belangrijkste wat je moet hebben is een flinke dosis enthousiasme en een berg verbeelding, de rest gaat vanzelf en sneller dan je denkt Geloof je me niet….nou kom dan maar snel langs en ga samen met mij de uitdaging aan.
Zien is geloven en geloven is Musicaltheater!

Docent Modern en ShowDance

Dillian

Hoi! Mijn naam is Dillian Aarse, ik ben 21 jaar en ik kom uit Amsterdam. Vanaf mijn 4de tot mijn 10de jaar heb ik bij amateurdansscholen in Amsterdam Noord gedanst. Omdat mijn passie voor dans zo groot was (is) ben ik begonnen bij Lucia Marthas Insitute For Performing Arts. Ik heb eerst de vooropleiding gedaan en ik zit nu in mijn laatste jaar van het mbo dansuitvoerend/dansdocent. Ik heb al wat ervaring op mogen doen in het werkveld! Ik heb eerst één jaar bij dinnershow Show Bizz Village Aalsmeer gewerkt en momenteel werk ik bij dinner experience Brooklyn Nights in Aalsmeer. Dankzij Brooklyn Nights heb ik onder andere al in de Heineken Musical en Carré mogen dansen. Super tof! Overigens ben ik nu ongeveer twee jaar actief in het dansles geven. Onder andere bij Dance Unlimited en sportschool Jumping Feet. Lesgeven vind ik ook heel leuk om te doen! Ik vind het fijn om met gemotiveerde mensen te werken en doelen te bereiken in mijn lessen. Mijn favoriete stijlen zijn showdance en modern maar ik ben all-round opgeleid dus ik zou ook meerdere stijlen kunnen geven. Ik hoop je te zien in een van mijn lessen!

Docent HipHop & Urban Dance, House, Locking & Popping

Marlon

Docent Tap Dance

Merlijn

Vanaf kinds af aan is tapdans mijn lust en leven. Al op jonge leeftijd oefende ik waar ik ook kwam de shuffle; een van de meest belangrijke basisstappen van tapdans.
Na mijn dansopleiding kreeg ik de kans om op de planken te staan van Carré met hoe kan het ook anders een tapdans-musical namelijk 42nd street. Hiermee kwam een droom van mij uit.
Naast tal van andere musicals, heb ik ook nog mogen tapdansen in de musicals Crazy for You en het afgelopen jaar in Billy Elliot.
Waarom is tapdansen zo leuk? Het is een dansvorm, waarin je zelf ritmes kan maken binnen de bestaande muziek. Wil je al een tijd op dansles, maar heb je het gevoel dat de reguliere danslessen niets voor je is, ga dan op tapdans-les! Voor tap hoef je namelijk geen ijzeren conditie te hebben, geen lijf als een atleet te hebben en niet lenig te zijn als een slangenmens. Daarnaast geef ik ook les in Modern. Een les waar ik met veel Passie aan het werk mag met volwassen die nog lang niet uit gedanst zijn.
Ben je geïnteresseerd en lijkt het jou wat, kom dan een keer een proefles volgen bij één van mijn lessen! Ik hoop tot gauw!

Docent Demo Teams

Mimi

Wie is Mimi, Vanaf 2003 t/m 2008 heeft Mimi actief gedanst, in verschillende demo teams,
van Balletstudio Ank de Voogd. In 2009 begon ze aan haar studie aan ‘De Dansopleiding’ te Utrecht.
Hier ontmoette ze een aantal andere dansers, en niet lang daarna vormde ze samen een dansgezelschap namelijk: Hiphop crew The Kulture Kids.
The Kulture Kids bleef niet onopgemerkt. Nadat een aantal youtube filmpjes viral zijn gegaan, maakte ze hun entree in de hiphop underground scene. Nadat John Agesilas, de vader van de Nederlandse Hip hop scene, ze onder zijn vleugel nam, en ze regelmatig het podium van Paradiso aanbood, werden battles en optredens in het buitenland ook een feit. Al snel maakten ze een wending naar de commerciële dans wereld.
Ook daar werd The Kulture Kids al snel een begrip.
Samenwerkingen met bekende Amerikaanse choreografen zoals Ian Eastwood, leidde tot internationale bekendheid. Vele shows volgde bij het grote internationale platform; World Of Dance en ’s werelds meest bekende underground battle; Juste Debout.
Vanaf oktober j.l. is Mimi dé Demo Coach bij Charming Dancing Days.