Logo

Laatste nieuws!

Laatste nieuwsberichten

Title Image

Onze Docenten

Maak kennis met het Charming Dancing Days team!
Artistiek leider / Docent Peuter, Kleuter, Stretch & Strenght

Mireille

Mijn naam is Mireille Feddema. Van jongs af aan heb ik les gehad bij de vooropleiding van de “Nel Roos Academie” tegenwoordig beter bekend onder de naam “Nationale Ballet Academie”. In Hoorn, waar ik aan aantal jaren woonachtig ben geweest, heb ik mijn dans carrière afgerond in de productiegroep van Evelien Koster. De liefde voor dans is nooit uit mijn leven weggeweest, nadat ik zelf jaren als (dans)model heb gewerkt, ben ik gestart met mijn evenementen productiebureau waarbij ik o.a. dansers en danseressen inzette om diverse producten te presenteren. In 2001 kwam ik naar Oostzaan, hier begon ik in het najaar van 2004 met het verwezenlijken van mijn droom: ik opende mijn eigen dansschool “Dancing Days”! Ondertussen, trotse moeder van 4 kinderen, kan ik zeggen dat Charming Dancing Days uw kind kan geven waar het mij allemaal om te doen is: “de Passie voor Dans doorgeven, zoals het mij ook is gegeven”. Lieve groet, Mireille Feddema

Voorzitter, Vormgever

Ivar

Mijn naam is Ivar Groenendijk en ben voorzitter van Charming Dancing Days Dance Academy. Mijn voornamelijke inbreng is de dansschool een goede en betrouwbare uitstraling te geven, waarbij vertrouwen voorop staat. De leerlingen moeten zich bij ons thuis en gehoord voelen. Daarnaast ben ik creatieve meedenker in onze concepten en identiteit. Verbreding van onze passie is het uitgangspunt.

HipHop, Funky Mama’s, Groovie Daddy’s, Swingbeat, Academy Coach Urban Dance

Vince

Op 7-jarige leeftijd won ik met mijn neef Gilbert Themen de Nationale Talentenshow in Congrescentrum de RAI. Hier is mijn liefde voor de bühne ontstaan.
Eind jaren ’70 en begin jaren ‘80 kwam een nieuwe danssen- satie uit de States overwaaien, toen nog Electric Boogie en Breakin genaamd. Ik stond toen al tussen de grote jongens te oefenen en performen op de pleinen van Amsterdam. Naast Graffiti en Rappen was dans toch echt mijn grote Hip Hop liefde. Eind jaren ‘80 ging het heel snel en stond ik op het podium en in vele videoclips van o.a. King Bee en Tony Scot waarmee hij eerst tour de door Nederland, Europa en later de hele wereld. Hip Hop/Streetdance was een begrip en als pionier van deze dansstyle werd ik voor bijna alles gevraagd van modeshows, commercials tot foto/videoshoots en daarna om te produceren, organiseren en te choreograferen.
In 1997 besloot ik een entertainment bureau op te starten. Een jaar later kwam daar mijn dansschool, de eerste HipHop school van Amsterdam en omstreken bij, in Amsterdam Noord.
Mijn moto is “iedereen kan dansen, als je maar je ego en/of je schaamte aan de kant durft te zetten. Sta in je eigen KRACHT en ga terug naar IK door middel van DANS”

Docent Klassiek / Spitz&Stretch, Modern-Jazz en Academy Coach Technical Dance

Nicky

Hallo, ik ben Nicky Pannekoek.
Als klein meisje wilde ik altijd al danseres worden! Op 6-jarige leeftijd mocht ik dan eindelijk op klassiek ballet. Toen ik 10 jaar was werd mijn droom werkelijkheid, toen begon ik aan de Nationale Balletacademie op de Theaterschool in Amsterdam aan mijn opleiding. Na 5 jaar besloot ik dat mijn hart niet meer bij klassiek ballet alleen lag, ik wilde meer verschillende stijlen leren dansen en ging naar de vooropleiding Jazz/Modern (VOT). Hierop volgend werd ik aangenomen aan de HBO Jazz-theater en ShowMusical dans, tevens op de Theaterschool in Amsterdam. Met succes ben ik in 2003 afgestudeerd als Bachelor of Dance.

Breakdance, House, Locking & Popping

Roy

Ik ben begonnen met dansen toen ik 10 jaar oud was. Ik volgde breakdance lessen maar al snel kreeg ik meer interesse voor andere dansstijlen zoals hip hop en popping.
Ik ben gaan dansen bij Charming dance studio’s in Amserdam-Noord en daar heb ik samen met andere dansers de Looney Tunes opgericht. Op mijn 17e heb ik met de dans-crew de “Looney Tunes” meegedaan aan wedstrijden en opgetreden in binnen- en buitenland. Na de HAVO heb ik de MBO dans opleiding van het Art en Entertainment College afgerond. Ik heb 3 jaar lang gedanst bij de Dinnershow van RTL in Studio 21 en in 2016 & 2017 ben ik met mijn eigen dansproductie gaan touren in China genaamd “4 Seasons +”. Naast het uitvoerend dansen heb ik meer dan 7 jaar ervaring met het lesgeven in verschillende dansstijlen en het trainen van demo-teams. In mijn lessen vind ik het belangrijk dat de leerlingen uitgedaagd worden en uitgedaagd blijven. Ik wil ze het gevoel geven dat ze iets leren in de danslessen en dat ze groeien in het dansen en als persoon. Maar wat ik het belangrijkste vindt is dat zij plezier in het dansen hebben, dat zij dansen als fun zien en dat ook uitstralen en overbrengen op anderen.

Docent DanceHall

Charsy

Docent FreeStyle, HipHop Elements en demoteam coach

Cefas

Ik ben Cefas ‘’C-fas’’ Valdink. Ik kom uit Amsterdam Noord waar ik in 2007 begon met dansen. Door mijn competitieve aard werd ik al snel een gevestigde naam in de Nederlandse en Belgische battlescene. Na individueel en in mijn dansgroep verschillende prijzen behaald te hebben besloot ik mij volledig te richten op het lesgeven. Voor mij is er niets mooiers dan je kennis overdragen aan een volgende generatie en mee maken hoe zijn genieten van het gene dat mij al jaren zo veel plezier geeft namelijk dansen.

Docent HipHop High Heels, Afro, Waacking en demoteam coach

Jeanine

Hoi, mijn naam is Jeanine Sousa Andrade, a.k.a. ``Jenny``. Mijn liefde voor dans begon al toen ik een klein meisje was. Ik stond hevig mee te dansen met de leukste clips van mijn favoriete artiesten. Toen ik 10 werd heb ik mijn eerste Street Dance dansles gevolgd bij ``Dans Studio Dance 4 All`` te Zaandam. Naar mate van tijd voelde ik dat ik meer wilde, een andere uitdaging. Maanden later kreeg ik tijdens het shoppen een flyer in mijn hand gedrukt voor ``Dans Studio Solution Dance Centre``. Ik ben hier een proefles gaan volgen en zo heb ik mijn grote liefde ``Hip Hop`` ontmoet. Ik begon ook andere danstylen interessant te vinden waaronder modern, afro dance, dancehall en female style. Waardoor ik de beslissing heb genomen om auditie te gaan doen voor de vooropleiding van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, de 5 o'clock opleiding.

Docent HipHop en assistent demoteam coach

Ryan

Docent Modern, Tapdance en Streetdance

Janira

Ik was een jaartje of 3 toen ik begon met peuterdansles bij Lucia Marthas.
Ruim 19 jaar later studeer ik af als uitvoerend danseres.
In al die jaren op de academie heb ik uiteraard veel geleerd en heb ik ook veel stages mogen lopen bij verschillende tv-programma’s, maar ook theatershows met bijvoorbeeld André van Duin. Het meest bijzondere wat ik ooit gedaan heb is tijdens het muziekspektakel Symphonica in Rosso dansen achter Lionel Richie en het jaar daarop met Diana Ross. Na school heb ik voornamelijk gefreelanced als uitvoerend danseres. Ik heb in een kleine productie gestaan genaamd “Mout en de Zware Jongens” en ik heb het geluk gehad om 2 keer een voorstelling te mogen produceren samen met 2 vriendinnen. Ik geef nu ruim 6 jaar dansles, waarvan 5 bij Dancing Days (nu Charming Dancing Days). Dit doe ik nog steeds met veel liefde en overgave. Mijn disciplines zijn Urbandance, Tapdance en Modern / jazz. Het blijft mooi om te zien hoe de leerlingen zich ontwikkelen en op hun eigen manier hun passie beoefenen. Dat geeft je als dansdocent een trots en voldaan gevoel.

Docent Musical, Drama & Theaterles en Academy Coach Performing Arts

Djuri

Mijn naam is Djuri, Van jongs af aan had ik al een grote passie voor dans. Hierdoor heb ik ondertussen al meer dan 25 jaar danservaring opgedaan en houd ik me de laatste jaren ook bezig met het maken van choreografieën. Ik heb verschillende dansteams opgezet, die onder mijn leiding mee dansen in o.a. amateurmusicalproducties. Nadat ik de Dansacademie in Tilburg had afgerond, heb ik ook de opleiding tot fysiotherapeut gedaan. Mijn liefde voor dansen bleef echter altijd aanwezig en het bleef altijd kriebelen om er op termijn weer meer mee te gaan doen. Danslessen voor zowel beginners als gevorderden, want iedereen kan leren dansen! Mijn lessen zijn gericht op de passie voor dans en het zijn energierijke lessen waarna iedereen fit en blij de zaal verlaat. De laatste jaren heb ik mezelf niet alleen als danser en dansdocent ontwikkeld, maar heb ik ook voor verschillende opdrachtgevers gewerkt als choreograaf. Zo heb ik de laatste jaren choreografieën gemaakt voor verschillende voorstellingen bij musicalgroep Amsterdam Musical en Musicalvereniging Wognum. Bij Musicalvereniging Wognum ben ik sinds dit jaar naast choreograaf ook begonnen als regisseur en ben ik artistiek eindverantwoordelijk voor de musicalproducties van de komende jaren. De afgelopen jaren heb ik met veel plezier de choreografieën gemaakt voor prachtige voorstellingen als Anything Goes, Hairspray, Jesus Christ Superstar, West Side Story, Cabaret, Annie, Evita en Wat Zien Ik?!.

Docent Modern en ShowDance

Dillian

Hoi! Mijn naam is Dillian Aarse, ik ben 21 jaar en ik kom uit Amsterdam. Vanaf mijn 4de tot mijn 10de jaar heb ik bij amateurdansscholen in Amsterdam Noord gedanst. Omdat mijn passie voor dans zo groot was (is) ben ik begonnen bij Lucia Marthas Insitute For Performing Arts. Ik heb eerst de vooropleiding gedaan en ik zit nu in mijn laatste jaar van het mbo dansuitvoerend/dansdocent. Ik heb al wat ervaring op mogen doen in het werkveld! Ik heb eerst één jaar bij dinnershow Show Bizz Village Aalsmeer gewerkt en momenteel werk ik bij dinner experience Brooklyn Nights in Aalsmeer. Dankzij Brooklyn Nights heb ik onder andere al in de Heineken Musical en Carré mogen dansen. Super tof! Overigens ben ik nu ongeveer twee jaar actief in het dansles geven. Onder andere bij Dance Unlimited en sportschool Jumping Feet. Lesgeven vind ik ook heel leuk om te doen! Ik vind het fijn om met gemotiveerde mensen te werken en doelen te bereiken in mijn lessen. Mijn favoriete stijlen zijn showdance en modern maar ik ben all-round opgeleid dus ik zou ook meerdere stijlen kunnen geven. Ik hoop je te zien in een van mijn lessen!

Docent HipHop & Urban Dance

Marlon

Docent Tap Dance

Merlijn

Vanaf kinds af aan is tapdans mijn lust en leven. Al op jonge leeftijd oefende ik waar ik ook kwam de shuffle; een van de meest belangrijke basisstappen van tapdans.
Na mijn dansopleiding kreeg ik de kans om op de planken te staan van Carré met hoe kan het ook anders een tapdans-musical namelijk 42nd street. Hiermee kwam een droom van mij uit.
Naast tal van andere musicals, heb ik ook nog mogen tapdansen in de musicals Crazy for You en het afgelopen jaar in Billy Elliot.
Waarom is tapdansen zo leuk? Het is een dansvorm, waarin je zelf ritmes kan maken binnen de bestaande muziek. Wil je al een tijd op dansles, maar heb je het gevoel dat de reguliere danslessen niets voor je is, ga dan op tapdans-les! Voor tap hoef je namelijk geen ijzeren conditie te hebben, geen lijf als een atleet te hebben en niet lenig te zijn als een slangenmens. Daarnaast geef ik ook les in Modern. Een les waar ik met veel Passie aan het werk mag met volwassen die nog lang niet uit gedanst zijn.
Ben je geïnteresseerd en lijkt het jou wat, kom dan een keer een proefles volgen bij één van mijn lessen! Ik hoop tot gauw!

Docent Zang

Lieke

Muziek en theater zijn altijd al mijn passie geweest. Als kind heb ik meegezongen in koren en bandjes en later heb ik mij meer gericht op musical. Ik heb het vak drama gevolgd op de middelbare school en heb vier jaar les gehad op de NKT-theaterschool. Nu speel en zing ik al een aantal jaar in amateurmusicalproducties bij Musical Wognum. Na de middelbare school heb ik psychologie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Inmiddels ben ik afgestudeerd als basispsycholoog met de specialisatie kind- en jeugdpsychologie. Sinds september 2017 verzorg ik de zanglessen bij Charming Dancing Days. Daarnaast bied ik soms ook ondersteuning bij de musicallessen van Djuri.
In de zangles gaan we o.a. aan de slag met ademsteun, klankvorming en uitspraak. De leerlingen zingen zowel in groepsverband als solo. Daarom staat een veilige sfeer in de lessen voorop.