Logo

Laatste nieuws!

Laatste nieuwsberichten

Title Image

Social Dance

Social Dance

Vanaf 13 januari 2018 gaan wij stijldansen, maar dan in een nieuw jasje, namelijk; Social Dance. Bij Social Dance is het uitgangspunt dansplezier. Wij gaan niet werken op de traditionele manier met niveaus, maar spelenderwijs weer lekker het dansen oppakken of aanleren. Iedereen is welkom.

Hoe gaan we dan te werk?

Wij zullen de avond beginnen met een inloop vanaf 19.30 uur. U krijgt van ons een kopje koffie of thee en de eerste dansmuziek zal al hoorbaar zijn. Tot en met 20.00 uur kunt u zelf de beentjes al even strekken, misschien uw eerder aangeleerde danspasjes weer even oefenen?

Vanaf 20.00 uur zullen we in de bovenzaal gezamenlijk de dansles starten. In het eerste blok van 15 weken gaat u de bekende dansen aanleren als Chachacha, Jive, Rumba, maar ook de Ballroom dansvormen komen aan bod. Denk hierbij aan de Tango of de Engelse Wals.
 Na ruim een uur les zullen we naar beneden gaan voor een drankje.

Vanaf 21.15 uur is ook de benedenstudio weer open en wordt er gezellige muziek gedraaid voor de aangeleerde dansvormen. U kunt dan zelf nog even lekker vrij dansen. Uiteraard zullen onze mensen aanwezig zijn voor eventuele vragen of extra begeleiding.

Wat kost Social Dance?

Wij bieden drie tariefvormen aan om mee te kunnen doen met Social Dance.

Onderstaand treft u de tarieven aan.

  • 100% Social Dance – 15 weken voor € 150,00, in 1x te voldoen.
  • 10x les-kaart – € 120,00. Alleen te gebruiken in de eerste 15 weken.
  • Losse les – € 12,50.
    (koffie / thee inclusief)

Wilt u meer informatie? Dan kunt u altijd een mail sturen aan: administratie@dancingdays.nl